Ajanvaraus

Ajanvaraus ja etäkuntoutus

Voit varata ajan luokseni kätevästi verkossa (siirryt Pihlajalinnan verkkoajanvaraukseen).

Käytössäsi on myös etäkuntoutusmahdollisuus. Etäfysioterapian avulla kuntoutan Sinua verkon ja videoyhteyden välityksellä. Yksilökuntoutusta voimme toteuttaa myös ulkona esimerkiksi urheilukentällä tai vaikka Sinulle tutuissa maastoissa.

Etäajan varaaminen onnistuu nyt helposti nettiajanvarauksella. Vaihtoehtoisesti voit soittaa minulle numeroon 040 7363 229 tai lähettää yhteystietosi tekstiviestillä, jos sopivia aikoja ei tunnu löytyvän nettiajanvarauksen kautta. Voit myös jättää soittopyynnön Pihlajalinnan asiakaspalveluun (010 312 010). Olen sinuun viipymättä yhteydessä.

Tervetuloa vastaanotolleni, henkilökohtaisesti tai etänä!

Alla olevasta videosta voit katsoa, mitä etäfysioterapia on.

Etäharjoittelua lasten ja nuorten urheiluseuroille

Lasten liiketaitoja ja kehonhallintaa lisäävä harjoittelu on erittäin tärkeää, koska nykypäivän liikunta on hieman yksipuolista. Usein erikoistuminen yhteen lajiin tapahtuu turhan aikaisin. Pystymme tarjoamaan lasten ja nuorten urheiluseuroille monipuolista harjoittelua myös etänä. Videolta näet esimerkin siitä, miten lasten liiketaitoja ja kehonhallintaa kehitetään!

Jaakko Piensohon omakuva.

Jaakko Piensoho

  • Vastaava fysioterapeutti, Pihlajalinna Dextra urheiluklinikka
  • Manipulatiivinen fysioterapia
  • Akupunktiopätevyys
  • HJK:n fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja vuosina 2014–2018
  • FC Hongan fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja vuosina 2005–2014

Työskentelen Dextran urheiluklinikalla (nyk. Pihlajalinna Dextra). Kuntoutan ammattilaisia ja ammattimaisesti tai aktiivisesti liikkuvia ihmisiä. Omat vahvuusalueeni liittyvät alaraajojen, lantion ja selän kuntoutukseen, sekä konservatiivisesti että leikkauksen jälkeen. Poimintoina: nuorten rasitusvammat (esim. selän rasitusmurtumat), nilkan ja jalkaterän rasitusvaivat ja vammat, polven rasitusvaivat ja vammat (mm. eturistisidevamman kuntoutus).