Koulutus

Nykyään tehdään paljon tutkimusta liikuntaan ja kuntoutukseen liittyen. Liikkujien ja terveydenhuollon ammatilaisten on pyrittävä löytämään ja hyödyntämään tietojoukosta tuoreimmat tutkimukset.

Me pyrimme helpottamaan tätä työtä. Etsimme keskeisimmät tutkimukset liikkujien ja kollegoiden kannalta ja kokoamme ne tänne. Valitsemme riittävän laajan otannan sisältävät tutkimukset ja yhteenvedot. Liikkujat ja kollegat voivat hyödyntää niitä parhaalla katsomallaan tavalla.

Haluamme luoda käyttäjille erinomaisen ja arkea helpottavan tietopankin. Jos haluat olla mukana ja jakaa omaa ammattitaitoasi ja tutkittua tietoa, voit olla meihin yhteydessä: jaakko.piensoho@fysiojabetsu.fi. Kiitämme jo etukäteen avustasi!

Tarkoituksenamme on myös järjestää tulevaisuudessa koulutuksia, kuten esimerkiksi teippauskoulutuksia, huoltajakoulutuksia, kehon hallinta ja liiketaito -kursseja sekä nilkan mobilisointikursseja. Ilmoitamme näistä myöhemmin, joten sivujamme kannattaa seurata jatkossakin!

Tällä hetkellä tarjoamme harjoittelupaikan, jossa fysioterapiaopiskelija voi suorittaa eri vaiheessa tapahtuvia työelämäharjoitteluita. Yhteydenotot Jaakko Piensoholle sähköpostitse: Jaakko.Piensoho@FysioJabetsu.fi.