Meistä

Jaakko Piensohon omakuva. Hän työskentelee urheiluklinikka Dextran vastaavana fysioterapeuttina.

Jabetsu Oy on fysioterapia-alalla toimiva perheyritys, joka on perustettu vuonna 2014. Tuotamme yksilöllistä ja ammattitaitoista kuntoutusta kaikenikäisille kuntoutujille ja aktiivisemmin liikkuville ihmisille. Yrityksessä työskentelee päätoimisesti fysioterapeutti Jaakko Piensoho.

Tarjoamme kotisivuillamme ja verkkokaupassamme www.FysioJabetsu.fi laadukkaita fysioterapiapalveluita ja pitkän käyttökokemuksen myötä valikoituneita tuotteita kuntoutukseen ja aktiiviseen elämään. Voit tutustua tarkemmin fysioterapiapalveluihin tarkemmin kohdassa Fysioterapia.

Usein esimerkiksi kuntoutuksen aikana asiakkaan voi olla haastavaa löytää ja käydä kaupasta ostamassa tarvittavia välineitä kuntoutusta varten. FysioJabetsu-sivusto on perustettu helpottamaan kuntoutujien arkea. Sivuston tuotteet ovat valikoitu asiakkaan kannalta kestäviksi ja kustannustehokkaiksi, huomioiden haastavimmatkin tarpeet.

Tiedon jakaminen, koulutus ja uuden oppiminen on meille tärkeää. Nykyään tehdään paljon tutkimusta liikuntaan ja kuntoutukseen liittyen. Meidän tehtävä on ammattilaisina löytää tästä tietotulvasta keskeisimmät tutkimukset, ja tehdä niistä selkeät yhteenvedot liikkujille ja kollegoille. Löydät valitsemamme keskeiset tutkimukset kohdasta Koulutus.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on tarjota myös seniorikansalaisille hyvinvointi- ja hoivapalveluita.